STANDS ONTWERPEN

Ninona besteedt in het ontwerpen van beursstands veel creativiteit en passie. Het leveren van maatwerk staat bij mij hoog in het vaandel. Dit houdt in dat ik veel oog heb voor detail. Ook neem ik samen met u de tijd om met elkaar in gesprek te gaan om de doelstelling en doelgroep voor de beursstand verder te verduidelijken. Vervolgens komen uw wensen en mijn expertise samen tot een unieke en creatieve beursstand die eruit springt en aansluit bij uw doelgroep.

Hoe ga ik te werk:

Allereerst zal ik uw opdracht verder in kaart brengen. Dit houdt in dat ik samen met u uitgebreid over onderstaande punten met u in gesprek ga:

  • Waar staat uw bedrijf voor;
  • Wat wilt u uitstralen;
  • Wat is uw doelgroep;
  • Wat wilt u bereiken; 

Als de opdracht helemaal in kaart is gebracht zal ik een aantal ontwerpschetsen maken. U kunt daarna feedback geven. Vervolgens ga ik een van de ontwerpschetsen verder uitwerken. Als het ontwerp zo goed als gereed is kunt u er nogmaals met een kritisch oog naar kijken. Aanpassingen zijn in dit stadium in overleg nog mogelijk. Tenslotte wordt het definitieve ontwerp zo uitgewerkt dat de beursstand gefabriceerd kan worden aan de hand van de ontwerptekening

Heeft u interesse en wilt u meer informatie of wilt u een offerte, neem vrijblijvend contact met mij op.