INTERIEUR DESIGN

Heb je moeite om thuis een fijne, gezellige woonsfeer te creëren of is je bedrijf toe aan een nieuwe, frisse look? Ninona geeft interieuradviezen aan particuleren en bedrijven. We bespreken samen met jou al jouw wensen, we bekijken de ruimte en de functie ervan en brainstormen samen met jou over de stijl en sfeer. Het uiteindelijke interieuradvies sluit aan bij jouw wensen en is sfeervol en verrassend.

Je kan kiezen uit verschillende interieurpakketten:

Kleuradvies

Basis interieur

Compleet interieuradvies

Kleuradvies | Ben je op zoek na de juiste kleur voor jouw muren of meubels, maar lukt het je maar niet. Ninona komt bij jou langs en geeft een passend advies voor de kleur in jouw ruimte. Of het nu gaat om uw woonkamer of om uw restaurant wij helpen je graag.

De kosten voor het geven aan kleuradvies bedragen € 50,- per uur incl. BTW. 

Basis interieuradvies | Mis je iets in je huis of krijgt je niet de juiste sfeer, we lossen dit samen met jou op. We maken voor jou een indeling die het beste past bij jou en jouw ruimte. En we helpen je met het creëren van de juiste sfeer in jouw ruimte, dit doen we doormiddel van kleur en indeling.

De kosten voor het geven van basis interieur advies bedragen € 60,- per uur incl. BTW.

Compleet interieuradvies | Weet je maar niet hoe je jouw ruimte goed moet indelen en hoe je het de juiste sfeer moet geven, Ninona lost het voor jou op. Hierbij geven we jou een sfeer moodboard, een goed kleuradvies, een goede inrichting, een plattegrond op schaal, een lichtplan en een boodschappenlijst voor jouw meubels. We bespreken dit samen met jou en passen het naar jouw wens aan.

Vanaf € 375,- euro incl. BTW, heb je al een compleet interieur advies, de prijs is afhankelijk van de ruimte en wensen.